Predsjednik HNS-a i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio tvrtku „China National Philatelic Corporation“ i obišao Kineski zid

D Čović u Kini
Tijekom susreta upriličeno je predstavljanje kuverte i poštanske markice, izrađenih u povodu 20 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa NR Kine i Bosne i Hercegovine

Drugog dana posjeta NR Kini, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović je u jutarnjim satima obišao Kineski zid (vrh Badaling). Ovom prigodom, domaćin je uručio dr. Čoviću monografiju svih visokih dužnosnika koji su posjetili Kineski zid.

U popodnevnim satima, dr. Čović je posjetio tvrtku „China National Philatelic Corporation“, te razgovarao s predsjednikom tvrtke Lijem Mingom.

Tijekom susreta upriličeno je predstavljanje kuverte i poštanske markice, izrađenih u povodu 20 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa NR Kine i Bosne i Hercegovine. Nakon prigodnih obraćanja gospodina Minga i dr. Čovića, potpisane su predstavljene kuverte, te je razmijenjen po jedan primjerak.
Predsjedništvo BiH