Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju u programu Radija Herceg Bosne i Radio Melbourna

 

U nedjelju 21. 12. 2014. godine od 10 do 12 sati po europskom vremenu emitira se radijska emisija RADIO MOST (spajaju se Hrvatski Radio Melbourne i Radio Herceg Bosne), prenosi Hrvatski Medijski Servis.
Gošća u programu radija Herceg Bosne je: Kolinda Grabar-Kitarović , hrvatska političarka i diplomatkinja te kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske, koja će govoriti o svom predsjedničkom programu.
Emisja “Most” ugostit će i Tihomira Dujmovića, hrvatskog novinara, televizijskog voditelja i kolumnistu koji će govoriti o stanju u Hrvatskoj i BiH. O toj temi u programu Hrvatskog radija Melbourne govorit će prof. dr. Josip Jurčević, hrvatski povjesničar.
Petar Ćosić, tajnik Hrvatskog svjetskog kongresa Njemačke, govorit će, pak, o pomoći Hrvatskog svijetskog kongresa poplavljenim područjima u Hrvatskoj i BiH
Radio “Most” ugostit će i hrvatsku novinarku Branku Šeparović, stalnu suradnicu emisije.
Emisija se emitira uživo, a slušatelji se mogu telefonski javiti i uključiti u program na brojeve telefona; u studiju Radija Herceg Bosne: 00 387 36 310 576, a u studiju HR Radija Melbourne: 00 61 394151923.
Goste u radiju Herceg Bosne odabrao Niko Marusic, a u hrvatskom radiju Melbourne Petar Gelo, koji je i voditelj emisije hrvatskog radija Melbourne, dok je voditeljica emisije radija Herceg Bosne, Julija Gubeljić.
Emisiju mozete pratiti putem valova Radija Herceg Bosne, Hrvatskog radija Melbourne ili preko interneta; putem web stranice Radija Herceg Bosne:www.rtv-hb.com ili na internetskoj stranici Hrvatskog Radija Melbourne: www.3zzz.com.au. /HMS/