Čestitka za Uskrs predsjednika Glavnoga vijeća HNS-a dr. Bože Ljubića

Sretan i blagoslovljen Uskrs i uskrsni blagdani. Poruke i smisao Uskrsa najvažnije su svim kršćanima, a posebno su značajne Hrvatima u BiH.
Hrvatski narod u Bosni i Hercegovini još nosi svoj teški križ, što zbog posljedica krvavoga rata, a što zbog nepravednoga ustroja, podjela i nametnutoga ustavnoga okvira, a što zbog nerazumijevanja i diskriminacije koju nerijetko podržavaju i oni iz međunardone zajednice koji su poslni graditi mir i demokraciju.
Međutim, mi koji vjerujemo znamo da poslije križnoga puta dolazi Uskrs. Uskrsnuće Isusa Krista nam je putokaz koji trebamo slijediti. Samo ustrajni dolaze do cilja, a naš cilj jest opstanak u našoj domovini Bosni i Hercegovini sa svim ljudskim i nacionalnim pravima.
Nadam se da će vrijeme pred nama ispuniti naša predanost ispunjenju zadaća i obećanja koje smo dali hrvatskom narodu, kako bi se stvorili bolju uvjeti za opstanak i blagostanje u nađoj Domovini.
Neka nam vrijeme Uskrsa ojača našu nadu i odlučnost djelovati s pouzdanjem da možemo biti bolji ljudi pred Bogom i pred svojim blužnjim.
Sretan Uskrs!