Božićna čestitka predsjednika dr. Dragana Čovića

U povodu katoličkog blagdana Božića i Nove godine, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović uputio je čestitku, u kojoj stoji:
„Razmatrajući godinu iza nas, ne može se ne zamijetiti da je bila drugačija od prethodnih. Postigli smo određene pomake na skoro svim segmentima života i društva, obilježili nekoliko značajnih obljetnica, ali i ugostili mnoge svjetske dužnosnike. Napredak je posebno vidljiv kada je u pitanju reformska agenda i put k članstvu u Europsku uniju. Na tome putu nailazili smo na mnoge prepreke, te smo morali izvršiti mnoge prilagodbe, a sve s ciljem boljitka za sve narode i građane Bosne i Hercegovine. Sada kada smo na korak do cilja, potrebno je još više, zajednički raditi da se taj posljednji korak i napravi.
Ovo blagdansko vrijeme neka nam posluži da se, dijeljenjem radosti i dobrih želja, još više okrenemo i približimo jedni drugima. Međusobnim razumijevanjem, tolerancijom, jednakopravnošću, možemo postići mnogo više, kako bismo osigurali bolju budućnost za sve nas u Bosni i Hercegovini.
Nadahnuti rezultatima koji su postignuti u prethodnoj godini, neka nam cilj bude da u predstojećoj zajedničkim radom postignemo još više.
Svim katolicima želim sretan i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu svim narodima i građanima Bosne i Hercegovine.“